Participa del nostre VERKAMI!

Creació del primer disc de la Fredi’s Jazz Band

Volem compartir la nostra passió pel Jazz, que tothom pugui gaudir d’aquesta música que a nosaltres ens té tan enganxats, participa del nostre VERKAMI per fer-ho realitat!

El nostre objectiu principal és gravar un disc per donar-nos a conèixer i, a més a més, també serà una eina d’obsequi a nivell professional (representants, agents artístics…).

La banda

La Fredi’s Jazz Band neix l’any 2013 com a formació instrumental de l’escola municipal de música Frederic Mompou de Matadepera amb la intenció de gaudir d’aquest llenguatge universal que és la música, de compartir-la, saber treballar en equip i fer-nos créixer com a persones. Estar en contacte amb aquesta força única, fa que ens uneixi a tots. El nostre repertori és l’habitual d’una big band, és especialment jazzístic i cobreix diversos estils, des del swing fins a la bossa nova, el blues, el boogie, i les balades.

Concert a la Jazz Cava de la Fredi’s Jazz Band

L’octubre de 2019, la Fredi’s va actuar a la Sala Luz de Gas de Barcelona amb motiu de la col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer. Va ser un èxit aclaparador de públic!! La nostra banda també ha actuat en diverses ocasions al «Forat del Pany» de Vilafranca del Penedès, a la Universitat Autònoma de Bellaterra, al cicle de Tardors Musicals de Matadepera i a les festes majors de Matadepera.

Preparació dels nostres músics abans d’un concert al Forat del Pany

La nostra sonoritat en directe sempre ha estat molt apreciada i el públic ens ha estimulat ha gravar aquest disc. Estem segurs que us encantarà!

El disc

El disc el gravarem a la mítica Jazz Cava de Terrassa, on grans icones de la música jazzística del nostre país i internacionals han actuat. La Jazz Cava és un referent dins del món del Jazz i n’estem molt orgullosos de poder-hi formar part!

Calendari previst

El disc es gravarà tant bon punt la situació ens ho permeti. Estimem que serà abans de Febrer 2021.Les recompenses seran entregades durant Febrer – Març 2021.

participa del nostre VERKAMI per fer-ho realitat!