Noticies

Us anirem informant més detalladament de l’activitat de la Fredi’s Jazz Band , davant la incertesa sobre l’evolucio la covid 19.

El proper concert de la Fredi’s és el 3 de setembre per la Festa Major de Matadepera, on presentarem el primer disc de la Fredi’s Jazz Band #1, i el 25 de setembre participem en un esdeveniment privat.

Ja tenim el disc físic i digital a tots els portals! Si el voleu comprar, podeu enviar un correu a: novafredisjazzband@gmail.com
El passat 13 de juny, vam participar al 40è Festival de Jazz de Terrassa. Va ser tot un exit, i un gran plaer poder participar en un dels festivals més importants de Catalunya.

Gravació primer disc Fredi’s Jazz Band: La gravació es realitzarà a la Nova Jazz Cava de Terrassa l’abril/maig del 2021, per donar a conèixer la formació musical en el món de Jazz.

Taller de formació per instruments de vent. Explicar normes bàsiques de manteniment dels instruments de vent metall i vent fusta. Taller obert a tothom, durant el curs 2021/2022 si és possible. El taller serà a càrrec del Lutier Francesc Alfonso Pastor del Pais Valencià. Es poden programar dues o més sessions en funció del públic.

La música comença! Ben aviat farem un concert en petit format de músics de dins de la formació de la Fredi’s Jazz Band, a l’Auditori de l’escola Frederic Mompou o a algun altre auditori més gran alternatiu, com el Casal de Cultura. Seran temes del disc Paul Gonsalves. «Tilo it the way it is.».

VINE I VIU EL JAZZ AMB LA FREDI’S JAZZ BAND!  La Fredi’s Jazz Band va començar sent una formació petita, formada pels alumnes de l’escola, i de mica en mica el projecte es va anar fent gran. Volem seguir fent gran aquesta família per tal que tothom pugui gaudir amb nosaltres de la música, i per això, hem decidit gravar el primer disc de la Fredi’s aquest 2021, amb temes que ens han anat acompanyant al llarg d’aquests anys en els concerts que hem anat fent arreu del territori. Per poder finançar l’àlbum, hem posat en marxa un projecte Verkami amb l’objectiu d’aconseguir recaptar 4.000 euros. Participant en aquest projecte ens esteu ajudant a poder fer el disc i alhora podeu rebre algunes recompenses de la Fredi’s (samarreta, descàrrega digital del disc, el disc físic firmat pels membres del grup, etc.). A més a més, aquest mes de desembre del 2020 hem gravat dues nadales: el 25 de desembre Big Band Christmas, per a desitjar-vos a tots bones festes, i també perquè pugueu fer un tastet del ritme i l’energia que tindrá aquest primer disc. Els dos temes han estat gravats i editats a la Nova Jazz Cava de Terrassa, un espai emblemàtic de la ciutat, i on, gràcies a la disposició i ajuda d’Oriol Bacardit i Marc Boria (tècnics de so), i Ramon Tort (realitzador), ja podeu gaudir de les nadales a les nostres xarxes socials: YoutubeFacebook i a la nostra pàgina web. Actualment, tenim a la venta camisetes, dessuadores, draps per netejar l’instrument i mascaretes de la Fredi’s, d’aquesta manera també ens ajudeu a finançar el disc. La Fredi’s Jazz Band arranquem amb moltíssimes ganes i il·lusió aquest nou projecte, i esperem que en puguem gaudir tots ben aviat! 

Associació Fredi’s Jazz Band : A finals del 2019 s’ha constituït una associació amb l’objectiu d’ajudar a la formació a desenvolupar encare més el talent dels músics i donar-se a conèixer al gran públic. Les activitats previstes per l’any 2020, han quedat frenades per la Covid-19, però amb l’inici del curs 2020-2021, la formació es concentrarà en potenciar les diferentes activitats de la Banda.