Noticies

Us anirem informant més detalladament de l’activitat de la Fredi’s Jazz Band , davant la incertesa sobre l’evolució la Covid-19.

CONCERTS

2022

 • Dissabte 19 de març a les 12:00 hores dins del programa del Festival Jazz de Terrassa al «Busquet» de Matadepera.
 • Dissabte 9 d’abril a les 20:00 hores farem un concert solidari d’oncologia a l’Auditori de Terrassa.
 • Dissabte 5 de juny a les 19:00 hores, esdeveniment al castell de Peralada.
 • Divendres 15 de juliol a les 22:00 hores, obertura del Festival Internacional de Música de Cadaqués.
 • Diumenge 17 de juliol a les 20:00 hores, concert del Festival MusicVeu, a les Caves Joan Sardà a Castellvi de la Marca, Alt Penedès, per la Fundació Pinnae.

2023

 • Divendres 6 de Gener, concert al Forat del Pany de Vilafranca del Penedés
 • Dimarts 23 de Febrer, concert a Font-Rubí pel Cava Jazz
 • Dissabte 18 de Març concert pel 42 Festival de Jazz de Terrassa a Matadepera
 • Divendres 21 d’Abril, concert a l’Escola Torredemer
 • Dimecres 17 de Maig, concert a l’Escola Ginesta de Matadepera
 • Dissabte 27 de Maig, concert al Festival Músicveu
 • Diumenge 11 de Juny, primer dia del Jazz de Matadepera: Sant Andreu Jazz Band i Fredi’s Jazz Band

La música comença! Ben aviat farem un concert en petit format de músics de dins de la formació de la Fredi’s Jazz Band, a l’Auditori de l’escola Frederic Mompou i a la Jazz Cava de Terrassa. Seran temes del disc Paul Gonsalves «Tell it the way it is».

Ja tenim el disc físic i digital a tots els portals! Si el voleu comprar, podeu enviar un correu a: novafredisjazzband@gmail.com.
La gravació es va realitzar a la Nova Jazz Cava de Terrassa l’abril/maig del 2021, per donar a conèixer a la formació musical en el món del Jazz.
Vam fer la presentació del disc a la Festa Major de Matadepera el 3 de setembre del 2021.

El desembre del 2020 hem gravat dues nadales: el 25 de desembre Big Band Christmas. Els dos temes han estat gravats i editats a la Nova Jazz Cava de Terrassa, un espai emblemàtic de la ciutat, i on, gràcies a la disposició i ajuda d’Oriol Bacardit i Marc Boria (tècnics de so), i Ramon Tort (realitzador), ja podeu gaudir de les nadales a les nostres xarxes socials: YouTube, InstagramFacebook i a la nostra pàgina web. 

El passat 13 de juny del 2021, vam participar al 40è Festival de Jazz de Terrassa. Va ser tot un exit i un gran plaer poder participar en un dels festivals més importants de Catalunya.

Taller de formació per instruments de vent. Explicar normes bàsiques de manteniment dels instruments de vent metall i vent fusta. Taller obert a tothom, durant el curs 2022/2023 si és possible. El taller serà a càrrec del Lutier Francesc Alfonso Pastor del Pais Valencià. Es poden programar dues o més sessions en funció del públic.

Des de la seva fundació a l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera l’any 2015, la Fredi’s Jazz Band no hem parat de créixer!
Convertida en associació cultural, ja portem celebrats una pila de concerts sota la direcció de l’Enric Alegre.
El nostre primer àlbum fa vibrar al públic en cada actuació, així que no et quedis a casa: VINE I VIU EL JAZZ AMB LA FREDI’S JAZZ BAND! 

Associació Fredi’s Jazz Band : A finals del 2019 s’ha constituït una associació amb l’objectiu d’ajudar a la formació a desenvolupar encara més el talent dels músics i donar-se a conèixer al gran públic. L’objectiu principal es concentra en potenciar les diferentes activitats de la Banda.

Actualment, tenim a la venta samarretes, dessuadores, draps per netejar l’instrument i mascaretes de la Fredi’s, d’aquesta manera també ens ajudeu a finançar el projecte.