1a Edició DIA DEL JAZZ

El diumenge dia 11 de juny se celebra el DIA DEL JAZZ a Matadepera, organitzat per l’Associació Fredi’s Jazz Band i amb la Sant Andreu Jazz Band com a banda invitada. El DIA DEL JAZZ a Matadepera promou el talent jove entorn el Jazz.

Les activitats s’iniciaran a les 11:30 h davant del Casal de Cultura, al costat de l’església de Matadepera, amb un recorregut fins a l’escenari principal a la plaça Baldiró, en el que participaran músics de la Fredi’s Jazz Band i convidats.

A les 12:30 h els més joves de la Sant Andreu Jazz Band faran el primer concert a l’escenari principal de la plaça Baldiró. A continuació els alumnes més joves de la Fredi’s Dixi Jazz Band, d’entre 10 i 13 anys, i que conformen un grup dins l’Escola Frederic Mompou de Matadepera, faran la seva intervenció fins a les 14:00 h del migdia.

De 14:30 h a 16:30 h es farà un dinar conjunt de les dues formacions i músics convidats.

De 17:00 h a 18:00 h Joan Chamorro, creador i director de la Sant Andreu Jazz Band, impartirà una «Master Class» a la sala d’actes del Casal de Cultura sobre com acostar pedagògicament l’amor i la il·lusió dels joves a aquest llenguatge musical del Jazz.

De 18:00 h a 19:15 h tindrà lloc una “Jam Session” a la Plaça del Casal de Cultura (c/ Pere Aldavert 4), amb l’objectiu d’aconseguir la unió entre els joves talents i els músics experimentats. En ella comptarem amb destacats músics de Jazz del país com Josep M. Farràs i Adrià Font, entre d’altres. Per finalitzar aquesta “Jam Session”, tot junts interpretaran un tema “Dixieland” fent el recorregut fins a l’escenari principal de la plaça Baldiró.

A les 20:00 h, les dues formacions faran els seus concerts respectivament, i per finalitzar el DIA DEL JAZZ a Matadepera tocaran un tema col·lectivament.

Per aquesta 1a edició del DIA DEL JAZZ a Matadepera comptem amb el suport de l’Excm. Ajuntament de Matadepera, d’espònsors i entitats col·laboradores locals.